Opel insignia praznuje prvo leto uspešnosti

Četrtek, 10 September 2009

Opel Insignia ta  mesec praznuje svoj prvi rojstni dan, kar pa ni edini razlog za slavje. Od trenutka, ko je bil najboljši model nemškega proizvajalca predstavljen na tržišča lansko jesen, so se vrstile pohvale. Pritegnila je poglede oblikovalcev, s svojimi inovacijami je navdušila ljubitelje tehnologije, med kupci pa je hitro postala prodajna uspešnica. Limuzina Insignia je v Evropi, v svojem razredu, številka ena.

V manj kot enem letu je Opel Insignia s strani različnih evropskih skupin, strokovnjakov in kupcev iz 11 držav prejela 24 nagrad in priznanj – začelo se je z naslovom Evropski avto leta 2009. Nato je osvojila še naslove kot so „Poslovni avto leta 2009“ v Veliki Britaniji in Sloveniji, dvakrat naslov „Najboljši družinski avto“ na Irskem ter „Fleet Car of the Year“ v Veliki Britaniji, Avstriji, na Danskem in na Portugalskem. V Španiji je celo prejela priznanje za varnost.

Ključ uspeha Insignie je v novi oblikovalski filozofiji „izklesana oblika se sreča z nemško natančnostjo“, ki jo bomo lahko videli v kompaktnem razredu s predstavitvijo nove generacije astre naslednji teden na avtomobilskem salonu v Frankfurtu. Insignia je na voljo s celim nizom tehnoloških inovacij – kot so nova generacija AFL+, prednja kamera Opel Eye, podvozje FlexRide ter ergonomski sedeži – ki so navdušile tako strokovno kot širšo javnost.

Nagrade Opel Insignie – do zdaj