Opel mokka zbrala že preko 25.000 naročil

Sobota, 01 September 2012

Nov Oplov SUV Mokka uspešno osvaja srca svojih potencialnih kupcev. Še preden se je mokka pripeljala v prodajne salone, se je namreč zanjo odločilo že več kot 25.000 oseb. Toliko je Opel namreč doslej zbral naročil po vsej Evropi.


Opel mokka naj bi privlačila ljudi z aktivnim življenjskim slogom

Z modelom Mokka je Opel prvi nemški izdelovalec v hitro rastočem sub-kompaktnem razredu športno uporabnih vozil (SUV-B segment). »Ne le, da je Mokka obogatila našo ponudbo, z njo se začenja popolnoma novo poglavje v naši produktni ofenzivi. Tako njene tehnologije, kot dinamičen in izstopajoč dizajn še prav posebej pritegnejo kupce,« pravi Alfred E. Rieck, podpredsednik Opla, zadolžen za prodajo, marketing in poprodajo.

Opel mokka je udoben avtomobil za pet ljudi. Za dostopno ceno združuje atraktiven dizajn z inovativnimi tehnologijami in funkcionalnostjo višjih razredov. Ob tem se opel mokka postavlja še z ergonomičnimi sedeži, s certifikatom AGR, ki ga podeljuje nemško združenje za zdravje hrbtenice »Aktion Gesunder Rücken e.V.«

Še posebej močno po oplu mokki povprašujejo v Nemčiji, Veliki Britaniji, Italiji in Rusiji. Tudi  v Sloveniji je že zaznati zanimanje za mokko, pri Oplovih pooblaščenih prodajalcih pa jo bo možno naročiti od sredine septembra dalje. Mokka je prvi med tremi novimi Oplovimi modeli, ki bodo znamko popeljali v povsem nove segmente. V prvi polovici leta 2013 bosta to storila še povsem novi, mali modni urbani avtomobil ADAM in novi avtomobil z zložljivo streho.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper