Opel na Mondial de l'Automobile 2010

Sobota, 02 Oktober 2010
Oplova ponudba se bo zableščala v razsvetljenem mestu z dvema svetovnima premierama in številnimi tehnološkimi inovacijami. Obiskovalci Mondial de l'Automobile 2010 (od 2. do 17. oktobra) bodo prvič videli Oplovo vizijo dostopnega sanjskega avtomobila GTC Paris in novo astro sports tourer.

Na Oplovem razstavnem prostoru  so na ogled tudi številne vznemirljive novosti v ponudbi hišnih, okolju prijaznih avtomobilov ecoFLEX. V času, ko imata združljivost z okoljem in gospodarnost izjemen pomen, pokriva dopolnjena ponudba Oplovih različic ecoFLEX večino pričakovanj in potreb voznikov, ne glede na to, ali stavijo na majhen avtomobil, srednje velik karavan, mali enoprostorec in večje vozilo za prevoz potnikov. Od Agile do Zafire, ponuja Opel vozila, ki učinkovito delujejo na bencin, plinsko olje, utekočinjen naftni plin (LPG) in stisnjen zemeljski plin (CNG).

V Parizu je vidno tudi, kako so Merivi razširili motorno ponudbo in izboljšali Ampero, električno vozilo s podaljšanim dosegom. Na Mondial de l'Automobile je Opel potrdil načrt po katerem bo naslednje leto zagnal serijsko izdelavo in pričel s prodajo električnega vozila s podaljšanim dosegom Ampero. Petvratna Ampera ima štiri sedeže, prostoren prtljažnik in ob vsem ponuja podaljšan doseg, ki presega 500 kilometrov.

»Opel bi rad pokazal, da je poln energije in moči. Naši izdelki, ki bodo postavljeni na ogled v Parizu, bodo obiskovalce osupnili s kakovostjo in inovativno tehnologijo, združeno s čustvenim dizajnom,« pravi Oplov izvršni direktor Nick Reilly.