Oplovi servisi - UgodnOriginalno

Torek, 20 Oktober 2009

Vsi Oplovi servisi lastnikom Astre F, G in Corse B, C z bencinskim motorjem, starejše od 4-ih let, ponujajo originalne nadomestne dele in širok nabor servisnih storitev po ugodnih cenah.

Redno in kavlitetno vzdrževanje avtomobila je ključnega pomena za zanesljivo delovanje, življensko dobo vozila in varnost, zato je pomembno kje in kako se avtomobili servisirajo. Nekateri lastniki starejših avtomobilov se odločajo za servisiranje svojih jeklenih konjičkov pri nepooblaščenih serviserjih, saj menijo da bodo deležni bolj ugodnih cen. Oplova pooblaščena mreža serviserjev pa s poenotenimi cenami določenih servisnih paketov lastnikom Opel Astre in Corse, starimi več kot 4 leta, nudi nadomestne dele in servisne storitve po bolj cenovno dostopnih cenah, ki so primerljive s cenami nepooblaščenih serviserjev. S tem so lastniki deležni cenovno ugodnih storitev in nikoli jim ni potrebno skrbeti, kako ali bo opravljena servisna storitev. Oplovi pooblaščeni serviserji so tisti, ki najbolje poznajo Oplove avtomobile.

Oplovi orignialni deli imajo 2-letno garancijo, ki kupcem zagotavlja brezskrbno vožnjo. Poleg tega pa Oplovi pooblaščeni servisi zagotavljajo profesionalne storitve z vsemi prednostimi pooblaščenega servisa, kjer se mehaniki redno izobražujejo in oprema nenehno posodablja. Ob redno potrjeni servisno – garancijski knjižici in uporabljenih originalnih nadomestnih delih pa se ohranja tudi vrednost vozila. To pa pomeni, da bodo kupci svoje Oplovo vozilo, v primeru odločitve prodaje, prodali lažje ali pa za boljšo ceno.

Bogati servisni paketi vključujejo najbolj frekventne servisne storitve in zamenjavo nadomestnih delov, od rednega servisa do zamenjave pol-sintetičnega motornega olja in čistilca olja, za kar je npr. potrebno odšteti le 44 EUR. Za dodatne informacije o ponudbi obiščite spletno stran http://www.opel.si/site/campaign/ugodno_in_originalno/index.html.

„Prepričani smo, da je ključ za uspešno poslovanje zadovoljstvo naših kupcev od začetka do konca življenjskega ciklusa njihovih jeklenih konjičkov. Zato je pomembno, da se s svojo ponudbo in storitvami prilagodimo razmeram na trgu in potrebam naših kupcev,“ je povedal Gregor Marence, vodja za nadomestne in dodatne dele pri Opel Slovenija.

Zadovoljstvo kupcev je za Opel in Oplove pooblaščene serviserje na prvem mestu, zato je tak pristop, nuditi originalne nadomestne dele po bolj ugodnih cenah, dolgoročni načrt, ki ga nameravamo v prihodnje razširiti tudi na ostale Oplove modele.

 

General Motors Southeast Europe Ltd.
Podružnica Ljubljana