Poročilo o rabljenih avtomobilih – insignia najboljša

Sreda, 19 September 2012

Opel insignia je najboljši rabljen avtomobil srednjega razreda v dveh starostnih kategorijah po nemškem poročilu o rabljenih avtomobilih leta 2013 GTÜ (Gesellschaft für Technische Überwachung mbH), ki ga izdaja združenje izvajalcev tehničnih pregledov. Oplov zastavonoša je zasedel položaj najboljšega v dveh starostnih kategorijah, od enega do treh let in od štirih do petih let.

Poročilo o rabljenih avtomobilih GTÜ 2013, oznanjeno na sejmu Automechanika 2012, izhaja iz izsledkov pridobljenih iz več kot pet milijonov tehničnih pregledov opravljenih na več kot 240 modelih avtomobilov zadnjih dveh let. Opel insignia je v dosegla najboljšo oceno v vseh kategorijah. Priznanje se pridružuje dolgemu seznamu nagrad in zmagam v številnih izborih, s katerimi se je potrdila insigniina zanesljivost in najvišja raven kakovosti.

»Izjemno razveseljujoče je videti opel insignio na vodilnem položaju srednjega razreda že drugo leto zapored. Ne le v kategoriji od enega do treh let, marveč tudi med četrtim in petim letom starosti avtomobilov srednjega razreda. Izjemna izdelava in velika kakovost sta bili izpostavljeni skozi splošne preglede, tako da resnično predstavljata najboljši vrednosti, avtomobil pa je nesporen zmagovalec srednjega razreda,« pravi Ranier de Biasi, direktor GTÜ.

Insignia, avtomobil z vrha Oplove ponudbe je na voljo v treh karoserijskih izvedbah, med katerimi je vsaki namenjeno deset motorjev, z ročnim in samodejnim menjalnikom. Na voljo je tudi inteligentni pogon na vsa kolesa.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper