Rolls-Royce Phantom App

Sobota, 30 April 2011
Rolls-Royce je skupaj z Applom pripravil novo aplikacijo za iPad, IPod in iPhone. Aplikacija je brezplačno na voljo v App Store. Rolls-Royce Phantom App omogoča strankam in ljubiteljem te znamke, da si ustvarijo izrazito individualizirane virtualne modele, vključno z individualnimi barvnimi kombinacijami in izborom materialov.



Rolls-Royce se lahko pohvali s paleto kar 44,000 barv za model Phantom! Nova aplikacija omogoča uporabnikom, da si ustvarijo zelo samosvoje barvne kombinacije zunanjosti in notranjosti. Z uporabo fotoaparata na omenjenih Applovih napravah, lahko virtualno karoserijo Phantoma preoblečejo denimo v bravo svoje torbice, laka za nohte, … Aplikacija Rolls-Royce Phantom App vsebuje tudi obširno galerijo detajlov, kot so šivi sedežev, lesene dekoracije, seti za piknike, …



Večina kupcev Rolls-Royce phantoma se odloča za individualno zasnovan avtomobil in nova aplikacija jim omogoča prikaz številnih možnosti. Ena izmed njih je “zvezdnato nebo” stropa v avtomobilu – v strop avtomobila je lahko namreč vgrajenih na stotine osvetljenih optičnih vlaken, kar pričara efekt zvezdnatega neba. Nova aplikacija omogoča konfiguracijo za modele Phantom, Phantom Coupé in Phantom Drophead Coupé. Že leto pred tem, pa kje Rolls-Royce ponudil tovrstno rešitev za model Ghost.