SEAT bo proizvajal dva nova modela zgornjega srednjega razreda

Petek, 25 Maj 2007

Španski proizvajalec vozil SEAT bo v tovarni v Martorellu proizvajal dva nova modela zgornjega srednjega razreda. Na sedežu podjetja SEAT je na novinarski konferenci številnim medijem novico predstavil predsednik znamke SEAT, Erich Schmitt. V prihodnosti bo SEAT predstavil limuzinsko in karavansko različico.. 

Načrtovan pričetek prodaje za oba nova modela je leto 2009. Odločitev, da bodo modela izdelovali v Martorellu, bo izdatno pripomogla k izboljšanju izrabe kapacitet španske tovarne. To je prva napoved odkar je SEAT samostojna znamka znotraj koncerna Volkswagen in nadaljuje napredek sanacijskega načrta, ki je bil sprožen v začetku leta 2007 in je do sedaj dosegel glavne zadane cilje.

Erich Schmitt je dejal: “Proizvodnja dveh novih modelov zgornjega srednjega razreda v naši tovarni v Martorellu je za SEAT zgodovinski korak. Z njuno pomočjo širimo našo ponudbo, kar našim kupcem omogoča, da rastejo z znamko, hkrati pa nov SEAT-ov prudukt omogoča povečanje donosnosti naše trgovske mreže."

 

Porsche Slovenija