Seat leon cupra v računalniški igri SEAT CUPRA Race

Sobota, 26 September 2009

Nova verzija računalniške igre SEAT CUPRA Race za iPhone/iPod touch sedaj vključuje tudi model SEAT León CUPRA in City Track. Da je tekmovanje še bolj zanimivo, so na voljo nove funkcije, kot sta Nitro in Protection Shield. Igra je na voljo v petih jezikih, uporabniki pa si jo od 26. oktobra lahko brezplačno naložijo z Applove spletne trgovine iTunes App Store.

Predhodnica omenjene SEAT-ove igre, v kateri je imela glavno vlogo SEAT Ibiza CUPRA, je postala ena najbolj popularnih iger za to platformo in se je uvrstila med tri najboljše brezplačne aplikacije v vseh kategorijah. Do sedaj si je prvo različico igre naložilo že približno 400.000 uporabnikov.

Članom SEAT-ovega kluba (www.clubseat.com) je na voljo dodatna aplikacija The Championship Race, ki omogoča izbiro načina Championship (prvenstvo), kjer tekmovalci zbirajo dodatne točke, ki jih lahko zamenjajo za posebno opremo za izboljšanje voznih lastnosti dirkalnika. Dosežene točke se beležijo, igralci pa lahko tekmujejo proti igralcem širom po svetu.

 

Porsche Slovenija