Shakira in Seat

Petek, 16 Februar 2007

Po dvotedenskem premoru Shakira nadaljuje z njeno evropsko turnejo. Zadnji koncert je potekal 1. februarja v Mannheimu v Nemčiji. Žal je nato Shakira zaradi bolezni odpovedala naslednje tri koncerte v Arnheimu, Oberhausenu in Kolnu. Koncert v Arnheimu bo izveden 17. marca, nova datuma za preostala dva koncerta bosta znana kmalu..

Sodelovanje na turneji je za SEAT nova in zanimiva izkušnja. Štirje različni Seatovi tovornjaki so del Shakirinega spremstva. Seatovi tovornjaki prevažajo ves dekorativen material ter ozvočenje in razsvetljavo za zunanjost in notranjost prizorišč, kot tudi za VIP prostore. Leon Pies Descalzos, nagrada, ki jo prispeva SEAT za Shakirino dobrodelno ustanovo, ima lasten tovornjak. Na vsakem prizorišču Leona predstavijo z namenom vzpodbujanja oboževalcev k darovanju denarja za pomoč otrokom v Kolumbiji.

Ogled koncerta na Dunaju
Tudi v Sloveniji od 22.januarja do 22.februarja 2007 poteka nagradna igra »Catch the Fever«, v kateri bo 11 nagrajencev prejelo 2 karti za ogled koncerta Shakire na Dunaju. Prijavnice za sodelovanje v nagradni igri so na voljo pri pooblaščenih trgovcih z vozili SEAT. Vse informacije so na voljo na spletni strani www.seat.si.

Osvojite Leon Pies Descalzos za samo 1 evro

Z darovanjem samo enega evra lahko zadenete edinstven SEAT Leon Pies Descalzos. Shakira je svetovala glede barv in materialov avtomobila, več informacij o nagradni igri pa se nahaja na spletni strani turneje www.catch-the-fever.com.

 

Porsche Slovenija