Shakira podpisala León Pies Descalzos

Petek, 09 Marec 2007

Na tiskovni konferenci na ženevskem avtomobilskem salonu sta na Seatovi stojnici nastopila Shakira in Erich Schmitt, predsednik Seata..

»Na turneji sem se zelo zabavala, kljub temu, da sem imela vročino«, je dejala Shakira. »Nisem pričakovala, da bom sloganu turneje Catch the Fever sledila tako dobesedno. Vsekakor pa bomo s Seatom pred zaključkom moje evropske turneje obiskali vsa načrtovana mesta

»Shakira poudarja pozitivni trend naše znamke«, je dejal Erich Schmitt. »Z njeno pomočjo našo znamko spoznavajo ljudje, s katerimi sicer ne bi prišli v stik

Med predstavitvijo je g. Ronald Ziegler, direktor švicarskega uvoznika vozil Seat, Shakiri za fundacijo Pies Descalzos predal ček v vrednosti 16.000 švicarskih frankov. Denar je bil zbran na zabavi po enem izmed Shakirinih koncertov v Zürichu.

Globalna kampanja, s katero Seat pomaga Shakirini dobrodelni fundaciji Pies Descalzos, je do sedaj zbrala že več kot 60.000 EUR. V mnogih evropskih državah lahko ljudje prispevajo denar s pomočjo SMS-sporočil. S kreditno kartico pa je mogoče nakazati denar preko spletne strani www.catch-the-fever.com.

Zbiranje sredstev bo potekalo vse do 15. maja, na avtomobilskem salonu v Barceloni v začetku junija pa bodo Seat Leon Pies Descalzos predali srečnemu zmagovalcu.

Shakira se je na novinarski konferenci podpisala na pokrov motorja, tako da bo Leon Pies Descalzos resnično nekaj posebnega. Shakira je sodelovala že pri oblikovanju vozila, tako da se je upravičeno podpisala nanj.

 

Porsche Slovenija