V Sloveniji že možna prednaročila za opla mokko

Četrtek, 13 September 2012

V skladu z velikim povpraševanjem po novem Oplovem SUV-ju Mokki, jo je možno še pred uradnim začetkom prodaje prednaročiti pri Oplovih pooblaščenih prodajalcih. Priporočena maloprodajna cena za mokko z opremo Essentia, motorjem 1.6 ECOTEC in pogonom spredaj, znaša 16.590 evrov.


Ob izhodiščni stopnji opremljenosti Essentia, bodo kupci mokke lahko segli tudi po bogateje opremljenih različicah Enjoy in Cosmo. Prav tako je v ponudbi poleg izhodiščnega bencinskega motorja na voljo tudi motor s turbinskim polnilnikom z največjo močjo 103 kW/140 KM in štirikolesnim pogonom. Na dizelski strani je na voljo 1,7-litrski motor z največjo močjo 96 kW/130 KM, ki ima lahko sprednji ali štirikolesni pogon, možno pa ga je naročiti tudi s 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom. Vsi motorji z ročnim menjalnikom v ponudbi so serijsko opremljeni s tehnologijo manjše porabe goriva Start/Stop.

Na izjemno obsežen seznam serijske opreme opla mokke sodijo tudi elektronski nadzor stabilnosti (ESC), sistem nadzora pogona (TC), kakor tudi sistem pomoči pri speljevanju navkreber (HSA) in ob vožnji po klancu navzdol (HDC). Mokka poleg tega uvaja v SUV B segment najnovejše in posebej inovativne tehnologije, med katere sodita tudi sistem pomoči vozniku, delujoč na osnovi kamere spredaj Opel Eye in kamera zadaj.


Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper