V soboto je dan Fordovih novosti na Vranskem

Sreda, 17 September 2014

V soboto 20. 9. 2014 Ford že četrto leto zapovrstjo organizira avtomobilski dogodek v AMZS Centru varne vožnje Vransko. Med 10. In 16. uro bodo obiskovalcem ponudili možnost, da spoznajo paleto novih Fordovih modelov, njihove napredne tehnologije in vozno dinamiko.

Za tiste, ki rabijo štirikolesnega delovnega pomočnika, bodo predstavili povsem nova modela Turneo Curier in Transit Curier, ki sodita v družbo novi generaciji gospodarskih vozil Transit Connect, Transit Custom in Transit.

Ljubitelje terenske vožnje bosta poskušala na off-road poligonu prepričati SUV Kuga in pick-up Ranger. Na voljo bo preizkus modelov z motorjem 1,0 EcoBoost – mednarodnim motorjem leta 2012, 2013 in 2014. Za kupce s posebnim okusom pa bodo na voljo bolj specifični modeli Mustang, Focus ST in Focus electric.

Na Vranskem bo v »pijani obleki« potekala simulacija občutka vinjenosti in simulacija prevračanja z avtomobilom. Mlajše bodo navduševale dirke z avtomobilskimi modelčki in sladoledni pikado, za najmlajše bodo priskrbeli varstvo, za dame pa razvajanje v rokah manikerk.

Več informacij: http://ford.si/Vransko_2014


Aleksander Praper