Veit Team d.o.o. - novi prodajalec in serviser fordov

Petek, 24 Junij 2011
Summit motors Ljubljana, d.o.o. je v Osrednje slovenski regiji imenoval novega trgovca za prodajo in servis Fordovih vozil, to je podjetje Veit Team d.o.o. iz Domžal.



Področje Domžal predstavlja 7. največjo upravno enoto po številu novo registriranih vozil in 2. najbogatejšo upravno enoto, merjeno z dohodkom na prebivalca v Sloveniji. Fordov tržni delež v Domžalah in Kamniku pa je v zadnjih letih za Slovenskim povprečjem zaostajal med 40 in 50%. Z novim Fordovim trgovcem Veit iz Vira pri Domžalah želi zastopnik znamke Ford povečati zadovoljstvo strank in približati Fordovo blagovno znamko širšemu krogu kupcev.

David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana, je ob tej priliki razložil: »Izbira Veita za novega Fordovega partnerja ni naključje, saj ima ta družba 30. letne izkušnje s prodajnimi in poprodajnimi storitvami na avtomobilističnem področju.«

Podjetje Veit Team d.o.o., je družinsko podjetje s 23 zaposlenimi, ki ima bogato avtomobilistično tradicijo, saj jo uspešno vodi že druga generacija. Svojo ponudbo avtomobilskih blagovnih znamk so se odločili razširiti še z znamko Ford. Zraven prodaje in servisiranja vozil lahko ponudijo še kleparsko-ličarske storitve in vulkanizersko delavnico s hotelom za pnevmatike. Na njihovem naslovu lahko uredite cenitev škode za zavarovalnice Triglav, Tilia, Generali, Adriatic Slovenica in Zavarovalnico Maribor.

g. Veit, direktor Veit Team d.o.o., pa je dodal: »Veselimo se novega izziva. Svoje znanje in dolgoletne izkušnje želimo nadgraditi v razširjeni poslovni dejavnosti na področju prodaje in vzdrževanja vozil z odlično blagovno znamko. In to znamka Ford zagotovo je.«