Ford transit custom sport van

Sreda, 05 December 2012

Novi ford transit custom je zdaj na voljo tudi kot privlačen športni model Sport Van, z dinamično oblikovano zunanjostjo. Sport van je zmogljivo vozilo za podjetja in podjetnike, ki radi tudi sami sedejo za volan.


Ford transit custom sport van je najbolj zmogljivi transit custom, dopolnjen z dodatki za bolj dinamičen videz.

Zunanjost novega transita custom sport van je barvno usklajena – v barvi karoserije so odbijači, okrovi zunanjih ogledal, kljuke in bočne zaščitne obloge. Videzu dajejo poseben poudarek elegantna 18-palčna platišča z nizkoprofilnimi pnevmatikami 235/50 ter značilni kontrastni črti na pokrovu motorja. Notranji slog dopolni oblazinjenje sedežev z blagom Pewter in bočnimi oporami iz črnega usnja. Transita custom sport van ima vgrajene najsodobnejše tehnologije, med katere sodita tudi sistem povezav z glasovnim upravljanjem Ford SYNC in digitalni radijski sprejemnik DAB.

Novi model Transit Custom Sport Van izstopa iz množice in sledi uspešnim izvedbam Sport Van, ki so od prve uvedbe, leta 2007, pridobile veliko zvestih uporabnikov med vozniki transitov. Za pogon različic Sport Van skrbi najbolj zmogljiv motor v paleti modelov Transit Custom. 2,2-litrski dizelski motor Duratorq pridela 114 kW (155 KM) in 385 Nm navora. Na voljo bo kratka medosna razdalja s skupno maso vozila 2,9 tone.

Transit custom sport van je že možno naročiti, dobave pa se bodo začele v prvih mesecih leta 2013.

Aleksander Praper