Prenovljena opel astra že naprodaj

Torek, 04 September 2012

Ponudba modelov Opel Astra je pripravljena: z novo limuzinsko različico, novimi, sodobnimi zmogljivimi motorji in sistemi za pomoč vozniku ter svežo obliko je znamka izboljšala svoj najbolje prodajani kompaktni in nagrajen model ter nove modele Astra naredila še bolj športne in raznolike.


Ostrejši zunanji in notranji videz poudarja športnost in tehnične prednosti linije kompaktnih avtomobilov. Z novo limuzino, različico s petimi vrati, karavanom Sports Tourer in trivratnim kupejem GTC ter njegovo visoko zmogljivo različico OPC je raznolika ponudba modelov Astra sedaj popolna.

Nova astra OPC, ki jo je že mogoče naročiti z 2,0-litrskim bencinskim motorjem s turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem goriva, obljublja veliko zabave za volanom. Najhitrejšo dizelsko astro vseh časov, izvedbo 2.0 BiTurbo CDTI, bo mogoče naročiti jeseni. Ne smemo seveda pozabiti nedavno lansirane 1.4-litrske LPG-različice s turbopolnilnikom (103 kW/140 KM) v začetku 2012. Nadaljnje se bo družina motorjev v začetku prihodnjega leta obogatila tudi z uvedbo nove generacije učinkovitih bencinskih motorjev SIDI ECOTEC z 1,6-litrsko delovno prostornino in turbopolnilnikom.

Opel je ustvaril že svojo deseto generacijo vozil v kompaktnem segmentu in četrto generacijo modela Astra, ki ima že več kot 700.000 lastnikov po vsej Evropi. Z izboljšano ponudbo aster Opel nadgrajuje uspeh svojega najbolje prodajanega modela v kompaktnem segmentu, ki je med drugim leta 2009 prejel priznano nagrado Zlati volan, pred kratkim pa je bil ocenjen z najboljšo oceno za kakovost v poročilu o rabljenih vozilih 2012 DEKRA.

Cene prenovljene opel astre se začnejo pri 15.525 evrih, za petvratno različico z 1.4-litrskim bencinskim motorjem z močjo 64 kW (87 KM), v izvedbi Essentia. Nova štirivratna limuzina, z 1.4-litrskim bencinskim motorjem, z močjo 74 kW (100 KM) pa je na voljo od 16.425 evrov.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper