Ekskluzivno – GTI treffen ob Vrbskem jezeru se že prebuja

Sobota, 27 April 2013

Čeprav je uradni datum 32. tradicionalnega GTI srečanja, ob Vrbskem jezeru, napovedan med 8. in 11. majem, so očitno tudi ljubitelji znamk Volkswagen, Audi, SEAT in Škoda težko čakali pomlad. Okolica Celovca se že polni z avtomobili koncerna VW.


Volkswagni in audiji se zbirajo pri Celovcu - letos je ob Vrbskem jezeru pestro že več kot 10 dni pred prireditvijo.

Naš bralec nam je poslal fotografije iz Vrbskega jezera, kjer očitno že teden dni pred uradnim začetkom prireditve vsi komaj pričakujejo letošnji dogodek. »Povsod je polno avtomobilov znamk Volkswagen in Audi. Med njimi je videti vozila iz vseh delov sveta – od Slovenije, preko Nemčije do Velike Britanije, največ pa je seveda Avstrijcev. Ljudi in avtomobilov je za »normalno« soboto ob Vrbskem jezeru preveč. Zato promet usmerjajo policisti, postavljene pa so že kovinske ograje. Na bencinski pa so povedali, da se je letos vse skupaj začelo odvijati nepričakovano hitro," je sporočil naš bralec.

Tudi letošnje leto je pričakovati kar nekaj športnih konceptov, ki jih bodo za svoje ljubitelje predstavile znamke Volkswagen, Audi, SEAT in Škoda. V centru pozornosti pa bodo gotovo tudi novi golf GTI, golf GTD, audi S3, audi RS6, audi RS7, audi RS Q3, seat ibiza cupra, leon SC in škoda octavia.

Aleksander Praper
Foto: Metod Tasič

Galerija