Nissan in Liga prvakov UEFA začela partnerstvo na Superpokalu UEFA 2014

Sreda, 13 Avgust 2014

Nissanov začetni udarec partnerstva z Ligo prvakov UEFA se je zgodil včeraj v Superpokalu UEFA 2014, kjer se bo začel Nissanov program Inženirji navdušenja. Superpokal UEFA, kjer se bosta na stadionu v Cardiffu pomerila španska nogometna kluba Real Madrid in Sevilla, obeta navdušujoče izhodišče za Nissanovo partnerstvo.

Inovativnost in vznemirjenje sta v srcu Nissanovega programa Lige prvakov UEFA, ki bo vpregel navdušenje na igrišču in zunaj njega za še boljšo navijaško izkušnjo ob tekmovanju vrhunskih evropskih nogometnih klubov.

Nissan ob tej priložnosti z zadovoljstvom naznanja, da je sklenil partnerstvo s trikratnim zmagovalcem Lige prvakov UEFA Andrésom Iniesto ter kapetanom Paris Saint-Germaina in moštva Brazilije Thiagom Silvo. Nogometni zvezdi bosta postala ambasadorja Nissanove dejavnosti v Ligi prvakov UEFA in bosta odigrala ključno vlogo v novi globalni oglaševalski akciji, ki se bo začela avgusta s prvimi televizijskimi oglasi. Iniesta in Silva, kot Nissanova nova Inženirja navdušenja, bosta japonskemu proizvajalcu avtomobilov pomagala pri uvajanju inovacij za še boljšo izkušnjo nogometnih navijačev. Ključno vlogo bosta odigrala v sezoni 2014/2015.

"Superpokal UEFA je Nissanova prva uradna izkušnja v partnerstvu z UEFA in navdušeni smo, da smo soudeleženi pri tej prestižni tekmi," je povedal Bastien Schupp, podpredsednik za marketing pri Nissan Europe. "Nissan se je zavezal k inovacijam, ki vnemirjajo, in naše partnerstvo z UEFA bo skupni projekt, ki bo premaknil meje ter ustvaril prave inovacije in trajno vznemirjenje za navijače po svetu."

Nissan in UEFA sta trajno predana nogometnim navdušencem po vsem svetu in družba je lokalnim mladinskim športnim skupinam zagotovila 600 brezplačnih vstopnic, tako da bodo lahko otroci iz Južnega Walesa skupaj s svojimi starši brezplačno doživeli Superpokal UEFA. Nissan je eni družini poleg tega omogočil tudi ekskluzivno priložnost, da si pred tekmo ogledajo trening Real Madrida in Seville na stadionu v Cardiffu.

Nissan je uradni globalni dobavitelj avtomobilov za Ligo Prvakov UEFA in trije mestni terenci Qashqai so že od 1. avgusta na 12-dnevni turi po valižanskih mestih in krajih, s seboj pa prevažajo pokale Lige prvakov UEFA, Evropske lige UEFA in Superpokala UEFA. Nissanova vozila, medtem ko narašča napetost pred Superpokalom UEFA in se navijači pripravljajo na eno najprestižnejših noči na evropskem nogometnem koledarju, vozijo 3 najrazvpitejše nogometne trofeje navijačem in Nissanovemu koncesionarju v Walesu, z vmesnimi postanki v mestih Newport, Wrexham, Bangor City, Aberystwyth, Llanelli in Cardiff.

Da bi pomagal slaviti Superpokal UEFA, je bil Nissan močno prisoten v uradni coni za navijače v delu mesta The Hayes, ki je bila odprta od 9. do 12. avgusta. Tam sta bili tudi dve Nissanovi najbolj inovativni vozili, Nissan LEAF in NISMO LEAF RC, kakor tudi dva simulatorja iz Akademije GT, na katerih so lahko javnost preizkusili svoje vozniške veščine.

Nissan je uradni globalni avtomobilski sponzor za Superpokal UEFA in Ligo prvakov UEFA, pogodba pa zajema sezone od 2014/2015 do 2017/2018. Nissan kot uradni partner bo v tem najprestižnejšem tekmovanju klubskega nogometa udeležen z vrsto ekskluzivnih izdelkov in storitev.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper