Nissan juke box se odpravlja na glasbeno turnejo

Sobota, 07 Julij 2012

Kot smo že zapisali, se je Nissan povezal z Ministry of Sound in ustvaril globalno ultimativni mobilni zvočni sistem z več kot 150 dB vrhunske HiFi zasnove. Nastal je poseben nissan juke, imenovan Juke Box. Sedaj Juke Box pričenja svojo 12-tedensko evropsko turnejo, imenovano Poletna sezona Juke Box.


Pestro dogajanje se pričenja konec tega tedna v Veliki Britaniji, v Thrope Parku, kjer se bo Nissanov Juke Box pojavil na razprodani klubski noči Ministry of Sound v adrenalinskem parku. Naprej se bo sezona odvijala tudi po celinski Evropi:

• 7. julij – Ministry of Sound na festivalu Zomerkriebels, Nizozemska
• 13. – 14. julij – Formula Student 2012, Silverston, Velika Britanija
• 20. julij – Ministry of Sound v La Terrazza, Barcelona, Španija
• 26. julij – HADOUKEN! V živo v Ministry of Sound, London, Velika Britanija
• 28. julij – Ministry of Sound, Millers, Hag, Nizozemska
• 4. avgust – Spindler & Klatt, Berlin, Nemčija

Dodatni datumi in kraji turneje bodo objavljeni v prihodnjih tednih.

V več kot 12 tednih bodo z unikatno izdelanim Juke Box, s prostorom za DJ in vgrajenim sistemom osvetljevanja nastopali najbolj priljubljeni domači DJ kluba Ministry of Sound, med katere sodijo Shane Kehoe, Joelle Atkis in gostitelj radijske oddaje Nissan Juke Box Sessions Des Paul. Na vseh postajah turneje Summer Session bodo nastopi ekskluzivnih DJ snemani v vgrajenem digitalnem radijskem studiu Juke Boxa. Ljubitelji plesa po vsej Evropi bodo tako lahko uživali v nastopih ekskluzivnih DJ tudi ob poslušanju radijske oddaje »Nissan Juke Box Sessions«, ki bodo na sporedu med 5 in 7 uro popoldan po angleškem času na spletnem digitalnem radiu Ministry of Sound (www.ministryofsound.com/radio). Posnetki bodo na voljo tudi preko brezplačnih Ministry of Sound Radio aplikacij na iTunes v Evropi (poiskati je potrebno Ministry of Sound Radio v iTunes App store).

Natančno sledenje dogajanju in dostop do video posnetkov je mogoč preko www.facebook.com/nissanjukeofficial & http://www.ministryofsound.com/.  Tam bo moč najti tudi posnetke, na katerih so zabeleženi tudi prvi nastopi DJ Ministry of Sound, med katere sodijo Dixon Brothers, Joelle Atkis in gostitelj radijske oddaje Nissan Juke Box Sessions Des Paul.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper