Nissan juke dobil nove možnosti individualizacije

Sreda, 21 Avgust 2013

Nissan juke je vsekakor eden najbolj svojeglavo oblikovanih avtomobilov. Oziroma avtomobil, ki ga v vsakem primeru opazite. Torej so njegovi kupci gotovo ljudje, ki imajo individualen okus. Nissan to podpira z novimi možnostmi individualizacije zunanjosti in notranjosti, s pomočjo 3D konfiguratorja.

Nissan torej v svojem novem 3D konfiguratorju ponuja 15 različnih stilskih sprememb za model Juke, pri čemer si potem lahko izbrane možnosti, skupaj s predogledom „svojega” avtomobila shranite, pridobite kodo in s pomočjo te kode svoj avtomobil prikličete, ko ste pri Nissanovem prodajalcu.

Nissan ponuja možnost spreminjanja 11 zunanjih elementov, za katere je na voljo do 8 različnih barv in odtenkov. Večina komponent, kot so platišča, strešni spojler, pragovi in obrobe prednjih luči, so na voljo v vseh osmih barvah. Novost pa so tudi 18-palčna platišča z različnimi dodelavami.

Poleg omenjenih novosti so dodali še tri nove barve notranjega oblazinjenja: Electric Blue, Mat Black in Black Purple, Štiri področja notranjosti pa se lahko obarvajo v enako barvo kot karoserija. Možno je izbirati različne barve sredinske konzole, vratnih dekoracij, zračnih rež, predpražnikov,...

Aleksander Praper