Nissanov poletni foto natečaj

Petek, 02 Julij 2010

Nissan to poletje s priznanim fotografom Arnejem Hodaličem predstavlja 10 priložnosti za veselje. To so avtomobili Nissan, ki vam poleg vznemirljive vožnje lahko prinesejo tudi zanimive nagrade v največjem poletnem foto natečaju.

Ob nakupu katerega koli modela vam Nissan podari fotoaparat Nikon, s tem pa se nagrajevanje šele začne. Vzemite si čas, prebudite svojo ustvarjalno žilico in fotografirajte katerega koli Nissana, fotografijo pa naložite na spletno stran www.nissanfoto.si. Spletna stran natečaja vam ponuja tudi nasvete Arneja Hodaliča, ki vam bodo prišli prav za zmagovalno fotografijo.

Fotografski izziv z Nissanom in Arnejem Hodaličem

Avtomobili Nissan letos prinašajo fotografski izziv v sodelovanju z Arnejem Hodaličem ter zanimive nagrade. Na www.nissanfoto.si poteka največji poletni natečaj, v katerem si prav vsakdo z malce domiselnosti in znanja lahko pribori enkratno nagrado. Avtor najboljše fotografije po izboru ljudstva in strokovne žirije, z Arnejem Hodaličem na čelu, si bo povrnil kupnino za svojega Nissana.

Spletna stran Nissanovega foto natečaja prinaša tudi veliko zanimivega branja in fotografij. Svoje dogodivščine na www.nissanfoto.si opisujejo znani Slovenci, ki se vozijo v vozilih Nissan. Med njimi je tudi Arne, ki se z Nissanom vedno odpravi kakšni zanimivi dogodivščini na proti, njegove fotoreportaže pa so prava paša za oči.

Za tiste, ki ste željni več znanja in kakšnega nasveta za dobro fotografijo, pa Arne Hodalič vsak teden pripravi fotografske nasvete in trike. In še prvi dragocen nasvet Arneja: »Dobra fotografija nastane samo in edino v naši glavi in ni kaj dosti odvisna od tistega, kar kupimo v trgovini s fotografsko opremo. Fotoaparat je pri tem samo škatlica, v katero pač shranjujemo v naši glavi izbrane motive.« Zato fotoaparat, kakršen koli že je, pogumno v roke in veliko sreče!

Kako do vroče nagrade?

Kako lahko sodelujete v nagradni igri in si povrnete kupnino za svojega Nissana?

1. Svojega ali katerega koli drugega Nissana postavite v vlogo fotomodela in mu privoščite zabavno fotografiranje, svojo fotografijo pa nato objavite na www.nissanfoto.si.
2. Poskrbite, da bo vaša fotografija zbrala največ glasov in se uvrstila v ožji izbor. Vsakih 14 dni bo eden izmed glasovalcev prejel spominsko kartico Nikon.
3. Držite pesti, da Arne Hodalič s strokovno žirijo za zmagovalno izbere prav vašo fotografijo.

Za več informacij in pravila nagradne igre obiščite www.nissanfoto.si.

 

PR Nissan Slovenija