Nissanova globalna aplikacija za iPhone

Četrtek, 10 November 2011
Nissan je predstavil Nissan Global App za iPhone, univerzalno aplikacijo, ki omogoča razpošiljanje Nissanovih novic, informacij o zgodovini Nissana in vsebin o njegovih najnovejših tehnologijah po vsem svetu. Aplikacijo, ki prinaša Nissanov svet na iPhone, je mogoče pretočiti z iTunes© App Store.



Nissan Global App za Apple iPad, ki je na voljo od oktobra 2011 dalje, je hitro postala priljubljena zaradi  uporabniku prijaznega vmesnika in bogate vsebine – pridobljene z različnih naslovov – na voljo na enotni platformi. Ključne značilnosti te iPhone/iPod aplikacije sta zasnova in vsebina zaslona, ki optimizira in lajša pregledovanje na manjših napravah.

Nissanova ekskluzivna kampanja Global app za iPhone

Nissan je 7. novembra predstavil prenovljeni nissan GT-R. V želji, da bi izpostavil to predstavitev bo Nissan global app ponudil ekskluzivno vsebino o nissan GT-R. Za iPad in iPhone uporabnike, ki so na naprave že pretočili Nissanovo najnovejšo aplikacijo, je tako sedaj napočil čas, da uporabijo ta apps in raziščejo Nissanov svet.



Skladno z razvojem digitalnega sveta bo Nissan nadaljeval z osredotočenjem na porajajoče se komunikacijske tehnologije in distribuiral informacije, ki privlačijo digitalne entuziaste ter z njimi večal ozaveščenost in zanimanje za Nissan; tako kot to že omogoča obstoječa platforma Nissan Global App za iPad, na kateri lahko obiskovalci raziščejo manj znane podrobnosti o bistvu Nissana in kaj ga dela tako posebnega.

Trenutno je v fazi razvoja še verzija aplikacije za Android.