Nova različica Nissan Qashqai 360°

Četrtek, 16 April 2015

Nissan uspeh novega qashqaia slavi z uvedbo posebne opreme 360°, ki je pozicionirana med obstoječim nivojem opreme Acenta in najboljšim nivojem opreme Tekna. V novem paketu 360° so določene Nissanove napredne tehnologije še dostopnejše.

Zunanjost nove različice opreme 360° krasijo edinstvena 18-palčna aluminijska platišča in zatemnjena zadnja stekla. Kupci lahko izberejo opcijski paket s panoramsko stekleno streho ter strešnimi nosilci. Serijski je sistem AVM (Around View Monitor), ki vozniku ponuja panoramski pogled na prostor v neposredni bližini vozila. Integriran je v sistem NissanConnect, ki vključuje možnost povezovanja pametnega telefona in naprednega sistema satelitske navigacije z načrtovanjem potovanja Google Send to Car.

Oprema modela Qashqai 360° vsebuje tudi inteligentni ključ 'IKey', prednje in zadnje parkirne senzorje ter vzvratno ogledalo s funkcijo automatske zatemnitve. Za varnost qashqaja 360° poskrbi sistem Safety Shield, ki vključuje sistem za izogib čelnega trčenja, prepoznavanje prometnih znakov, opozarjanje na nenamerno spremembo voznega pasu in avtomatsko vklapljanje in izklapljanje dolgih luči.

Oprema Qashqai 360° je na voljo pri vseh aktualnih motorjih in menjalnikih.
 

Aleksander Praper