Volswagen touran v roke Darku Korošcu

Petek, 27 Julij 2012

Ob zakljucku nagradne igre Triglav nagrajuje varnost, ki je potekala od 2. 3. do 20. 6. 2012, je najvecja slovenska zavarovalnica srecnemu dobitniku Darku Korošcu, iz Celja, izrocila avtomobil Volkswagen Touran Comfortline 1,2 TSI, paket avtomobilskih zavarovanj Comfort plus in tecaj varne vožnje v AMZS centru varne vožnje na Vranskem.



Med vec kot 15.000 posamezniki, ki so preko spletnih strani www.triglav.si ali Facebook profila Vozim se pravilno odgovorili na vprašanje s podrocja varne vožnje in oddali svoje podatke, so izžrebali tudi 1000 prejemnikov bonov za 100 EUR, ki jih lahko unovcijo pri sklenitvi kateregakoli avtomobilskega zavarovanja pri Zavarovalnici Triglav.

Glavno nagrado, varen družinski avtomobil Volkswagen Touran z avtomobilskim zavarovanjem Comfort plus in tecajem varne vožnje, je prejel Darko Korošec iz Celja, ki je ob tej priložnosti povedal: »Ko so me poklicali iz Triglava in povedali, da sem dobil avtomobil, sem sprva mislil, da gre za šalo. Še danes si težko predstavljam, da je VW Touran res moj. Nagrade sem izjemno vesel, sploh, ker sem pocasi že razmišljal o nakupu novega avtomobila, saj je moj sedanji že bolj ali manj odslužil svoje delo. Dodatno me veseli, da je v nagrado vkljuceno tudi popolno zavarovanje avtomobila in tecaj varne vožnje, ki ga z zanimanjem pricakujem. Mislim, da se bom po njem na cesti pocutil bolj varno

Kljuce avtomobila je nagrajencu izrocil Stanislav Vrtunski, clan uprave Zavarovalnice Triglav. »Vrednote Zavarovalnice Triglav so strokovnost, varnost in družbena odgovornost. Le-te za nas ne pomenijo le besede na papirju, temvec so trajne vrednote, vpete v vsak korak našega poslovanja. Ker smo strategijo družbene odgovornosti vgradili v poslovno strategijo, imamo poleg poslovnih ciljev širši interes – v tem primeru poskrbeti za vecjo varnost na naših cestah. Zakaj torej ne bi nagradili varnih voznikov?« je na podelitvi dejal Vrtunski.

Zavarovalnica Triglav želi varnost na cesti poleg pripomockov, ki jih deli za varnost, spodbujati z razlicnimi akcijami. Med najbolj odmevnimi so šolska pot z maskoto Kuža pazi, ki ob zacetku šolskega leta otroke pospremi v šolo in jih opozarja na previdnost v prometu. »Maja smo na tecaj varne vožnje povabili tudi 1.200 zavarovancev, starih med 62 in 80 let, hkrati pa mladim voznikom nudimo brezplacno delavnico varne vožnje. Z akcijami za preventivo v prometu bomo nadaljevali tudi v prihodnje,« je poudarila Janka Planinc, izvršna direktorica za trženje premoženjskih zavarovanj Zavarovalnice Triglav.

Po sporočilu za javmnost povzel: Aleksander Praper