Zadnji dan GTI Treffen Worthersee 2011

Nedelja, 05 Junij 2011
Zadnji dan srečanja GTI Treffen Worthersee 2011 ni prinesel presenečenj. Znane so bile že vse novosti, ljudje so se veselo zabavali, skupna bilanca pa je izkazala opazno povečan obisk letošnje jubilejne prireditve.



AutoNews 2011, oziroma večini znano GTI Treffen Worthersee 2011 se je zaključilo po štirih dnevih mirne zabave, brez izgredov. 150.000 ljudi je obiskalo kraj Reifnitz / Maria Wörth ob Vrbskem jezeru, na avstrijskem Koroškem. 30. jubilejno srečanje je sicer popestrilo nekaj manjših dežnih ploh, a ljubiteljem avtomobilov koncerna Volkswagen to ni preprečilo zabave ob pestrem programu, stojnicah, predstavitvah posebnih modelov in obisku vodstva koncerna Volkswagen.



Župan mesta Reifnitz / Maria Wörth, Adi Stark, je ob zaključku podal pozitivni sklep letošnjega dogodka: » Kljub znatnem porastu števila obiskovalcev je 30. jubilejno srečanje potekalo zelo kultivirano, mirno. Veseli me, da so se ob Vrbskem jezeru zbrali ljudje iz cele Evrope in se zabavali ob njihovem skupnem hobiju. Veliko zahvalo si zaslužijo naši partnerji, še posebej Volkswagen AG. Veliki razstavni prostori so dali srečanju posebno vrednost. S tokratnim srečanjem smo lahko res zadovoljni tako mi organizatorji,  prodajalci so sklepali posle, ljudje pa so se zabavali


Foto: Sobe / Reifnitz