Zaradi nove nissan micre bo več kot 7000 ljudi povabljenih v Dubrovnik

Torek, 17 Januar 2017

Dubrovnik, eno najznamenitejših hrvaških počitniških mest, ki ga poznajo po vsej Evropi, bo vse do 23. marca v znamenju avtomobilizma. Obiskalo ga bo 528 avtomobilskih novinarjev in preko 6500 evropskih Nissanovih koncesionarjev ter flotnih kupcev. Z središču pozornosti vseh povabljenih bo nova generacija nissan micre.

Mesto pod Srđem, ki ga poznajo tudi pod imenom "biser Jadrana", bo služilo kot glavna lokacija za testne vožnje nove generacija nissan micre. Sodelovalo 484 evropskih novinarjev, 44 preostalih novinarjev pa prihaja iz najimenitnejših svetovnih medijev. Nissan bo na predstavitev nove Micre povabil tudi svoje stalne kupce flotne prodaje, evropske koncesionarje ter njihove prodajne ekipe.

Med 9. januarjem in 23. marcem, bo tako v slabih treh mesecih skupaj kar 7000 gostov pobliže spoznalo mesto, ki je s svojo bogato tradicijo in edinstveno arhitekturo služilo kot kulisa za dobro poznane velikopotezne filme in televizijske serije kot sta "Vojna zvezd" in "Igra prestolov". Nissanovi gostje bodo nastanjeni v kompleksu Dubrovnik Sun Gardens v Orašcu, ki je od zgodovinskega mestnega jedra oddaljen samo 11 kilometrov, 100-kilometrska testna vožnja pa jih bo popeljala do starega mesta, ki je pod Unescovo zaščito, ter do novo odprte marine ACI "Veljko Barbieri" v Slanem.

Vse lepote mesta si bodo gostje lahko ogledali izza volana nove generacije micre, ki se na evropskem trgu prodaja od leta 1983, letos pa je doživela največje spremembe doslej in popolnoma spremenila svoj slog ter značaj. Nova nissan micra želi z naprednimi rešitvami, prenesenimi iz višjih segmentov, med konkurenco zasesti vodilno mesto na področju tehnologije.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper