Zvezdnika Lige prvakov sta nova Nissanova ambasadorja

Četrtek, 03 November 2016

Gareth Bale iz Real Madrida in Sergio Agüero iz Manchester Cityja sta postala Nissanova nova »inženirja navdušenja«. Ambasadorja predstavljata svoje spretnosti v Nissanovem filmu skozi napeto tekmo 'ena na ena', Sergio Agüero pa premierno nastopa v Nissanovem najnovejšem reklamnem spotu, kjer tekmuje z Nissanom GT-R.

Nissan, uradni mednarodni avtomobilski sponzor UEFA Lige prvakov, je potrdil, da sta krilni igralec Real Madrida Gareth Bale in napadalec Manchester Cityja Sergio Agüero postala nova mednarodna ambasadorja znamke in Nissanova inženirja navdušenja.

Bale in Agüero bosta japonskemu proizvajalcu avtomobilov kot nova mednarodna ambasadorja pomagala, da nogometnim navdušencem približa dogajanje v Ligi prvakov. Njuna glavna naloga skozi celotno sezono bo vzbujanje navdušenja pri navijačih, začela pa bosta z glavno vlogo v Nissanovem ekskluzivnem filmu, v katerem igrata drug proti drugemu in v napeti igri, polni tekmovalnega duha, predstavita svoje vznemirljive spretnosti.

Nogometaša se bosta pojavljala v Nissanovih vsebinah na družabnih omrežjih, ki bodo pokazale, da je inovacija na igrišču in zunaj njega ključnega pomena za vzbujanje navdušenja pri nogometnih navijačih. Poleg tega bosta inženirja navdušenja sodelovala v Nissanovih oglaševalskih akcijah.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper

Video: