Miniji clubvan camper

Ponedeljek, 22 Julij 2013

Svoboda prostranih cest, dinamično doživetje v vožnji in ostala potrebna oprema zaznamujejo model Mini Clubvan Camper, ki je brez dvoma najmanjši prestižen avtodom na svetu. Če se ne bi odločili za minija cowlerja ali countrymana all4 camp, bi Mini predlagal ravno to kompaktno možnost. Za kompaktno oblikovanimi stranskimi okenskimi stekli se nahaja ležišče za eno osebo, poleg tega pa je na voljo tudi majhen kuhinjski komplet s propanskim plinskim gorilnikom in hladilno skrinjo.

Mini clubvan camper ponuja sistem satelitske navigacije Mini Navigation Portable XL. V primeru slabega vremena za zabavo poskrbi televizor, medtem ko v mrzlih jutrih na pomoč priskoči pomožna grelna naprava. Poseben element je streha Clubvan Camper. Za boljše prezračevanje ali občudovanje zvezdnatega neba poskrbi majhen steklen panel, medtem ko se lahko opremo za aktivnosti na prostem priročno namesti na strešno vodilo.

Higiena je vedno ključnega pomena pri vsakem izletu za konec tedna in bistroumni inženirji pri Miniju so poskrbeli tudi za to. Široka oprema modela Camper prav tako vključuje integrirano ročno prho z rezervoarjem za vodo pod prtljažnim prostorom.


Aleksander Praper

Galerija