Nissanove novosti na salonu v Frankfurtu

Ponedeljek, 02 September 2013

Nissan bo na avtomobilskem salonu v Frankfurtu predstavljal svoj pogled na prenašanje prihodnosti v sedanjost tako v smislu inovativnost na področju dizajna kot tehnologije.  Nissanova ključna novost bo nov serijski terenski model, a več o tem bomo vedeli že prihodnji teden. Druge novosti so še: konceptno vozilo Frend-Me, prenovljena micra, novi note in nove opcije pri individualizaciji modelov.

Konceptno vozilo Friend-Me z avantgardnim dizajnom in napredno notranjostjo je primer avtomobila prihodnosti. Friend-Me je bil ustvarjen s pomočjo istega procesa, ki je sprožil Nissanovo inovativno serijo terencev in predstavlja Nissanov občutek za dizajn naslednje generacije ter raziskuje možnosti popolnoma povezane, popolnoma interaktivne notranjosti. Snovalci modela Friend-Me so imeli pred očmi potrebe in želje potnikov, ki so stalno na spletu, zato Friend-Me integrira potnike v vsako potovanje in jim odpira vrata do informacij in zabave.


 
Nissan želi strankam ponuditi še več izbire s predstavitvijo novega programa personalizacij. Po uspehu individualistom naklonjenega modela Juke bo Nissan nadaljeval z vključevanjem novega modela Note in prenovljene micre. Juke je vključen v razširjeni program dodatne opreme, zato imajo njegovi kupci na voljo še več dodatne opreme in različnih barv.
 
Zgodba o uspehu se nadaljuje
Nissan je na dobri poti, da do leta 2016 postane vodilna azijska znamka na evropskem trgu, saj se že zdaj lahko pohvali s prvim mestom na ključnih trgih kot so Velika Britanija, Francija, Španija in Italija. "Kljub upadu na širšem trgu je Nissan ohranil lanski rekordni tržni delež in za zdaj kaže, da bomo lahko ta dosežek v letu 2013 ponovili," je povedal Guillaume Cartier, višji podpredsednik za prodajo in trženje znamke Nissan v Evropi.

Nissan v Evropi zaposluje več kot 14.500 sodelavcev, letno v tovarnah v Veliki Britaniji, Španiji in Rusiji izdela več kot 695.000 vozil in na evropskem trgu nudi 24 različnih izdelkov.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper