Novi nissan NP300 navara je postal pick-up leta

Četrtek, 19 November 2015

Nissanov novi pickup NP300 Navara je premagal močna tekmeca, Mitsubishija L200 in Forda Rangera, ter na slovesnosti v francoskem Lyonu osvojil prestižno mednarodno nagrado Pick-up Award 2016. Žirija je pohvalila zmogljivost na cesti in terenu, moč motorja ter nakladalno zmogljivost.

Nova NP300 navara je v okviru mednarodnega tekmovanja opravila strogo testiranje ter prepričala s svojo zmogljivostjo na cesti in na terenu ter z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Pickupe so testirali tudi kot delovna vozila in med drugim primerjali njihovo vlečno zmogljivost.

Philippe Guérin-Boutaud, podpredsednik družbe Nissan LCV BU, je dejal: “Ta prestižna nagrada je rezultat Nissanovih 80-letnih izkušenj na področju pickupov. Zahtevno testiranje v okviru tekmovanja International Pick-up of the Year je razsvetlilo močan in napreden značaj povsem prenovljene navare.

Nissan je med svojimi kupci v Evropi najbolj poznan kot proizvajalec zmogljivih vozil s štirikolesnim pogonom in naprednih mestnih terencev.  Nova navara predstavlja združitev znanja, izkušenj in odličnosti s teh področij v obliki zares naprednega pickupa, v katerem se prepletata vzdržljivost štirikolesnega pogona s prefinjenostjo in učinkovitostjo mestnih terencev”, je dodal Ponz Pandikuthira, direktor lahkih gospodarskih vozil za Nissan Evropa.

Proizvodnja novega modela NP300 Navara se začenja ta mesec v Barceloni. Njegova prodaja po Evropi se bo začela januarja 2016.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper