Renault traffic spaceclass

Četrtek, 18 Maj 2017

Renault v svojo ponudbo dodaja prestižen kombi Trafic SpaceClass, namenjen prevozu do devetih potnikov za poklicno in zasebno rabo. Ognjeni krst bo opravil v vlogi vozila za prevoze gostov letošnjega 70. filmskega festivala v Cannesu.

Ime Trafic SpaceClass vzbuja predstavo velike prostornosti in udobja. Glede na izvedenko lahko sprejme do devet potnikov, prilagodljivost v tirnice vpetih sedežev v drugi in tretji vrsti pa omogoča več kot 50 različnih postavitev, kar je edinstveno v tem segmentu. Vsak potnik je deležen diskretnega udobja zahvaljujoč dodatno zatemnjenim steklom zadaj, uravnavani klimatski napravi, LED bralnim lučkam in ekskluzivnim usnjenim prevlekam (glede na različico).

"Paket Signature" omogoča zasuk prednjih sedežev in snemljivo osrednjo mizico z nizom mest za shranjevanje. V vseh izvedenkah vtičnice 220 V in USB omogočajo polnjenje računalnikov in drugih elektronskih naprav. Armaturna plošča ostaja praktična, a je polepšana s kromiranimi in satinirano črnimi vstavki. 7-palčni osrednji zaslon prikazuje sliko navigacijske naprave MEDIANAV Evolution ali naprave R-Link Evolution s funkcijo Android Auto ter sliko kamere za vzvratno vožnjo (glede na različico).

Na zunaj je trafic spaceclass na mah prepoznaven zahvaljujoč svetlobnemu pečatu spredaj, kromasti maski, lakiranima odbijačema, oznakama SpaceClass na prednjih blatnikih, ekskluzivni temno sivi kovinski barvi karoserije (siva Comète), mnogih črnih satiniranih elementih in brušenih 17-palčnih platiščih (glede na izvedenko).

Trafic spaceclass bo v Evropi na voljo od jeseni dalje.

Aleksander Praper

Galerija